Op de toegang tot deze website (www.everythingstartswithdata.nl) zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Door contact te leggen met deze website stemt u in met deze voorwaarden.

De informatie op deze website is copyright van ESWD Everything Starts with Data (verder te noemen ESWD). Het overnemen van de teksten op deze website is alleen mogelijk na toestemming. Illustraties, grafisch materiaal, woord- en/of beeldmerken mogen alleen worden overgenomen na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ESWD.

ESWD besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de informatie op haar websites. Toch kunnen deze websites onjuistheden, onvolkomenheden of technische gebreken bevatten. ESWD aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (materiĆ«le of immateriĆ«le) schade als gevolg van eventuele onjuistheden, onvolkomenheden of gebreken, noch voor problemen die voortkomen uit het gebruik of verspreiden van de informatie.

Mocht bepaalde informatie niet juist zijn, dan vernemen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..